U desetoj emisiji uživo Filip i Paula plesali su quickstep.

Samba je probudila Filipove kukove u prošloj emisiji. Oko nastupa Filipa i Paule žiri je podijelio svoja mišljenja – Marku je nedostajalo energije, dok je Larisa pohvalila njihovu konstantu od početka te izvrsnu tehniku koju imaju u svakom plesu. Osvojili su 32 boda za sambu te u plesnom maratonu dodatna 2 boda – ukupno 34 boda u prošloj emisiji.

Nakon što su prošle nedjelje preživjeli eliminaciju večeras se vraćaju jači nego ikad. Smatraju da im je trebao susret s eliminacijom, kako kaže Filip možda je malo previše mislio na tehniku.

"Malo me strah bilo što reći sada nakon ovoga. Bilo je malo nespretnosti, ali prošli put sam rekla da je nedostajalo energije, a večeras je bilo i previše kako i treba", istaknula je Franka.

"Karakterizacija samog quickstepa je bila odlična. Ono što bi samo trebao nadograditi za top ocjenu je da budeš lakši na cipelama i malo na sinkronizaciji. Ovo sve ostalo je super", pohvalio ih je Marko Ciboci, a Larisa Lipovac Navojec dodala: "Jako mi je drago da se ovaj ples dogodio danas jer ja moram priznati da sam se prošli put bila malo zabrinula. Veselo, brzo, zaigrano i s karakterom - imali ste sve što jedan quickstep treba imati."

Osvojili su 35 bodova žirija.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju