Emilija, Patrik i Petra u petoj emisiji plesali su salsu.

Zvijezda koja je otvorila večer prošle nedjelje bila je u zelenom izdanju i podsjetila nas da je ona evergreen. U goste je pozvala svoju vjenčanu kumu. Na plesni podij stigli su Emilija, Patrik i Petra. Upoznale su se 90-ih kad je Emilija tražila plesačicu i od tada do danas traje ljubav. Uzbuđene su i vesele se ponovno dijeliti pozornicu.  

"Te lepršavosti nije nedostajalo, ali možeš ti još jače to. Izgledala si dosta sigurno i zadovoljno, mislim da si napravila dobar odabir", komentirala je nakon plesa Larisa.

"Čini mi se da je zabavnost i plesnost sad konstanta kod tebe, sad samo da tehnički dijelovi postanu konstanta. Pusti zabavu i slušaj Patrika. Ja stvarno uživam i prevrtio bih to na snimalici", objasnio je Igor. 

"Vidi se da ste ti i kuma bliske, uživate i kao da ne marite što ćemo vam reći. Meni se sviđa koliko si se ti opustila i uživaš. Kad plešeš sama ti se totalno raspištoljiš, ali mi smo u petoj emisiji i daj nam još", istaknula je Franka.

"Ja bih rekao da je ovo bila tvoja najbolja izvedba do sada, no kao što je Franka rekla mi smo u petoj emisiji pa i ja moram tehnički više postrožiti. Niste baš puno plesnih koraka izveli više je bilo skakutanja", poručio je Marko. Od žirija su za salsu osvojili 21 bod.

Prošle nedjelje Emilija i Patrik su apsolutno oduševili svojom trasnformacijom u Shreka i Fionu. O žirija su za veselu sambu osvojili 22 boda. "Taj neki pristup koji ima neku vrckavost gdje dođeš i zabavljaš se je super. Mislim da je to ključno ko tebe", istaknuo je Igor.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju