Nakon uzbudljive večeri show je morao napustiti još jedan par.

U duelu treće emisije uživo bili su Asim Ugljen i Nika Jelić te Lucija Lugomer i Marko Šapina. Publika je svojim glasovima odlučila da svoje plesno putovanje ne nastavljaju Lucija i Marko.

Kad par klikne događaju se čuda. Zadnjom koreografijom željeli su pokazati kako slave svaki dan i slave život. Lucija je rano izgubila majku te je upravo ona njena glavna uspomena i ovaj valcer otplesala je u spomen na nju. Larisa Lipovac Navojec i Franka na ovaj emotivni valcer nisu mogle suspregnuti suze. "Ovako to izgleda kad se pleše srcem. Mislim da je ovo bilo jako oslobađajuće, i za tebe i za nas", dodala je Larisa.

"Pravi umjetnik može doći do srca svake osobe, a ti si to uspjela. Barem si mene dirnula večeras, bez patetike. Vidi se da su standardni plesovi tvoja vrsta plesa", pohvalio je Marko Ciboci Luciju. Svoj komentar Franka je pretočila u zagrljaj koji je darovala Luciji na plesnom podiju. Emotivnim valcerom osvojili su 27 bodova žirija.

 

@plessazvijezdama.novatv @Marko Šapina i Lucija upravo odradili svoj ples!! Jeste uživali??♥️♥️🥳🥳 #plessazvijezdama #psz #fyp #dance ♬ i have friends - Colin

 Publika je odlučila, Lucija i Marko su drugi par koji je napustio show "Ples sa zvijezdama". 

„Za mene ples znači prvenstveno umjetnost. Umjetnost kojom se možemo slobodno izražavati i to je po meni ljepota plesa. Mislim da sam i svojim dosadašnjim javnim djelovanjem dala do znanja koliko cijenim slobodno izražavanje, stoga smo ples i ja savršeni 1+1. Ljepota samog plesa je što na kojem god kontinentu se nalazili, ples razumiju svi, tijelom, duhom i srcem“, istaknula je Lucija prije početka showa.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju