Bojana i Gordan plesali su cha cha cha.

Njih motiviraju ocjene, kaže Gordan, predstavljaju validaciju njihovog rada i guraju ih za daljnji napredak. U prošlom plesu dobili su pohvale za emotivnu konekciju, a Bojana je dobila titulu sinonima za eleganciju. Plesali su izvrsnu kombinaciju valcera i od žirija osvojili 38 bodova.

"Sami tvoj uvod je bio odličan i mislim da ga ni sama Tajči ne bi tako dobro izvela. Osim tehničkih aspekata volio bih dalje vidjeti da u latinoameričkim plesovima daš malo više osobnosti", pohvalan je bio Marko Ciboci.

"Meni se činilo da ti jako dobro stoji ova uloga koketuše. Ono gdje ja mislim da je bilo malo problema je to uzemljenje, ali rade ti kukovi, imaš liniju, tako da ćemo zanemariti to i meni je ovo bilo jako dobro", istaknula je Larisa Lipovac Navojec.

"Bojana kod tebe se osjeti da malo bolje vladaš u standardnim plesovima. Pošto ovo nije tvoja zona komfora mislim da si se jako dobro snašla i izgledaš mi kao curica", komentirala je Franka. "Sve su rekli, malo ti bolje stoji standard. Meni je super onaj tvoj klik koji se desio", istaknuo je Igor Barberić.

Osvojili su 33 boda žirija.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju