U posljednjoj audicijskoj emisiji MasterChefa vidjet ćemo i posljednje kandidate koji će od žirija – Stjepana Vukadina, Damira Tomljanovića i Melkiora Bašića, primiti svoje pregače.

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Za zadnje preostale pregače kandidati će se boriti raznim jelima.

Crnim rižotom od lignji svoje mjesto u MasterChefu pokušat će zaraditi Ljilja Enderle. ''Ja sam ogromna pozitiva i moja poruka mladim ljudima je da nikad ne odustanu od svog sna'', kazala je. Po zanimanju je kuharica, ali već duže vrijeme se time ne bavi. ''Došla sam da vidim znam li to još uvijek raditi'', kazala je.

Kandidat Dinko Alešević nepca žirija pokušat će osvojiti jelom, kojim će spojiti bosansku s talijanskom kuhinjom. ''Prijatelji me stalno zezaju za ovo što kuham, govore da radim splačine'', rekao je. Robert Jacob Smith s Havaja, hrvatski je zet koji je na audiciju došao u pratnji svoje supruge Rozalije. Za žiri priprema posebnu dekoraciju teriyaki piletine u ananasu.

Ivanu Ivić na MasterChef je prijavio suprug, jer misli da odlično kuha. ''Moj najveći adut je organizacija i urednost na kuhinjskoj jedinici'', kaže ona. Hrabro će se dati u pripremu holandez umaka, a hoće li joj on pomoći ili odmoći u ulasku u show, doznat ćemo uskoro.