U sljedećoj audicijskoj emisiji vidjet ćemo još zanimljivih MasterChef kandidata koji bi voljeli dobiti pregaču i sudjelovati u ovogodišnjoj MasterChef avanturi.

Pogledaj propušteno na  NOVATV

No, da bi pregača dospjela u njihove ruke, svojom vještinom kuhanja moraju pridobiti najmanje dvojicu članova žirija. Jedan od kandidata koji će potražiti svoje mjesto u MasterChefu je magistar kemije Antonio Barišić iz Zagreba, koji je došao u pratnji bake kuharice. Sandra Pajić Andrijašević na audiciju stiže s Lastova u pratnji majke i sina. Pred žiri je donijela riblje jelo s ribom koju je sama ulovila.


U sljedećoj emisiji MasterChefa vidjet ćemo i Afganistanca Roohollaha Ozbaka koji posljednjih nekoliko godina živi u Hrvatskoj i radi kao sezonac na moru, a volio bi usavršiti svoje kulinarske vještine i jednoga dana otvoriti svoj vlastiti restoran. S Korčule pred žiri dolazi Matea Alduk koja je završila srednju školu za kuhara, ali je u kuhinji provela samo pet mjeseci. Iris Kordun iz Omiša na audiciju je došla u pratnji supruga koji je inače taj koji kuha u njihovoj kući, a ona je zadužena za eventualnu doradu jela. Miroslav Kordić iz Čitluka radi u udruzi za nezbrinutu djecu te je član HGSS-a. Osim toga, vrijeme voli provoditi i u kuhinji. 


Nešto sasvim drugačije žiriju će predstaviti Zlata Živković. Ona će Stjepanu, Damiru i Melkioru spremiti pappardelle s umakom bologneze. Maria Kušića koji se do nedavno bavio MMA-em, na show je prijavila supruga je misli da dobro kuha. Ona kaže da nije ni svjestan koliko puno može. Među kandidatima je i Emina Bajramović koja je odlučila pregaču osvojiti s jednim slatkim jelom od datulja iako, kaže, ne voli raditi deserte.