Maja: ''Jako sam sretna i ponosna što se nalazim u top tri''

 Stiglo je vrijeme za polufinale koje će pokazati koje ćemo dvije kandidatkinje gledati u ključnom sučeljavanju u MasterChefu.

''Uzbuđenje je, ali nisam nervozna. Nemam negativnu tremu, samo pozitivnu energiju. Neću dozvoliti sebi da se obeshrabrim. Neće se to više nikada ponoviti. Jako želim ući u finale'', istaknula je Matea Alduk ususret polufinalnom izazovu u kojem će sudjelovati s Lorom Cepetić i Majom Šabić.

''Jako sam sretna i ponosna što se nalazim u top tri. Stvarno nisam mogla sanjati da će mi se ovako nešto dogoditi. Naravno da želim u finale. Novac me ne motivira, motivira me kuhanje'', kaže Lora prije sljedećeg izazova.

''Idemo na put. Veselim se Istri. Ovo putovanje MasterChefa je bilo ludo i nezaboravno. Ne može se ovo iskustvo usporediti ni s čim što sam prošla u životu. Korak je do finala. Bilo bi lijepo da uđem u finale. Dorasla sam zadatku i zato sam ovdje. Bilo je izazova u kojima smo mogli otići kući, ali nismo'', kazala je Maja osvrnuvši se na dosadašnje natjecanje.

Lora, Matea i Maja u polufinalnom izazovu natjecat će se u Rovinju i očekuje ih kuhanje u restoranu s dvije Michelinove zvjezdice. ''Jako sam emotivna, prolaze me trnci. Još malo i bit ćemo sa svojima'', otkriva Maja.

''Dobrodošli u polufinale'', kazao im je Stjepan, a Damir dodao: ''Dobili ste destinaciju s 5 zvjezdica''. Melkior im je objasnio kako je pred njima zadatak koji će se održati u restoranu Agli Amici te će replicirati jela chefa Emanuela Scarella. ''Imati priliku replicirati jelo nekog takvog treba maksimalno iskoristiti'', kaže Lora koja očekuje tehnički jako zahtjevno jelo.

''Sigurno neće biti jednostavno jelo. Tu će se trebati baš poigrati s okusima i balansiranjem'', rekla je Maja. ''Ovo je polufinale dostojno MasterChefa'', poručuje im Damir.

''Dosta sam toga prošla u ovom natjecanju, bilo je uspona i padova i mislim da se sve to isplatilo jer sam tu i borim se za finale'', kaže Matea.

Koje dvije kandidatkinje će kuhati u finalnom izazovu, doznat ćemo večeras - nakon što jedna od tri polufinalistice napusti MasterChef.

U iščekivanju smo velikog finala MasterChefa, no već sada Nova TV najavljuje novu sezonu te poziva sve zainteresirane da se prijave u najkreativniji televizijski show. Čije su kuhače spremne za novu sezonu MasterChefa? Više informacija pročitaj na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju