Otvorene prijave za novu sezonu.

 U trenutku kada gledatelji imaju priliku svakodnevno, od ponedjeljka do četvrtka, pratiti napeto natjecanje najboljih kandidata popularnog MasterChefa, Nova TV najavljuje i pripremu nove sezone ovog popularnog formata. Produkcija je naime započela potragu za novim kandidatima.

Naoštri svoja osjetila, zapali svoj borbeni duh, začini svoje iskustvo i postani novi hrvatski MasterChef! Prijavi se putem telefonske prijave na 060800 061* ili web upitnika na novatv.hr/masterchef.

Strast, talent, entuzijazam, motiviranost, otvorenost, želja za novim iskustvima i učenjem, ljubav prema kreiranju novih jela, samo su neke od karakteristika koje će se uzeti u razmatranje pri odabiru potencijalnih natjecatelja nove sezone najkreativnijeg showa.

MasterChef je format koji je još s prvom sezonom prikovao gledatelje za ekran, a kandidatima doslovce mijenja živote. Trenutno se prikazuje četvrta sezona MasterChefa, a gledatelji su imali priliku do sada gledati i dvije sezone celebrity izdanja. Tko će biti sljedeći MasterChef saznat ćemo uskoro, a sada i svi novi zainteresirani ljubitelji kuhanja imaju priliku prijaviti i postati dio najkreativnijeg televizijskog showa.

Čije su kuhače spremne za novu sezonu? Potraga za novim kandidatima MasterChefa je započela!

*Cijena poziva:3,75kn/poziv iz fisksne mreže i 5,05kn/poziv iz mobilne mreže, s uključenim PDV-om.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju