Ostvarila je još jedan san

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Luana Đurđević (39) ostvarila je svoj san da dođe u MasterCef. Pripremila je šparoge i njoke na njezin način. Šparoge koje je donijela na audiciju, kaže, sama je ubrala.

„Toliko volim kuhati da svakome napravim ono što traži“, ispričala je Luana. Velika ljubiteljica ružičaste boje, koja kod kuće ima i roza kuhinju, nažalost nije zadovoljila kriterije svih članova žirija. Njoki su joj bili gnjecavi, pa joj je Melkior dao 'ne', no Damir i Stjepan bili su drugačijeg mišljenja, pa je Luana otišla kući s pregačom.

 

Ekonomisticu Anamariju Hegediš na MasterChef je prijavio suprug koji smatra da je vješta u kuhinji. „Često kažemo da se moramo riješiti jedno drugoga, pa smišljamo razne inovativne ideje“, otkriva Anamarija zašto misli da ju je suprug prijavio. Damiru, Stjepanu i Melkioru skuhala je jedno tradicionalno međimursko jelo jer je htjela predstaviti svoj kraj.

 

„Drago mi je da si kuhala tradicionalnu kuhinju“, rekao joj je Melkior koji joj je dao 'da', ali s dva 'ne', ipak nije prošla dalje od audicije. No, budući da je je otkrila da je trenutno u drugom stanju, Damir joj je poklonio pregaču za bebu.

Meri Goldašić (30) žiriju MasterChefa predstavila se piletinom. Meri je rođena u Šibeniku, a u životu se često selila, pa je osim u raznim gradovima u Hrvatskoj živjela još u Danskoj i Švedskoj. Po zanimanju je specijalistica marketinga i influencerica koju na društvenim mrežama prate brojni obožavatelji. U braku je dvije godine i ima dvoje djece, a kuhati je naučila od bake koja je radila kao šefica kuhinje.

 

„Znaš pogoditi okuse, ali teksture – na tome moraš poraditi“, rekao joj je Stjepan koji joj nije dao prolaz, ali ostala dva člana žirija pustila su je „na kredit“

Fizioterapeut Nino Čulina (39) u MasterChef se planira prijaviti još od prošle godine. Voli slatko i kaže da je to njegov adut u kojem nalazi inspiraciju. Žiri je iznenadio brojem naranči koje je donio na audiciju, no one su mu bile potrebne za slatko jelo koje im je spremio - ravioli s čokoladom i voćem. Jelo mu je potpuno uspjelo, pa je s tri 'da' dobio pregaču.

„Pao mi je kamen sa srca. Osjećam se jako sretno i zadovoljno“, kazao je Nino. Kad je napustio kuhinju, Damir je pojeo i ono što je ostalo u loncima, kritizirajući kolege što su mu prilikom kušanja ostavili malo hrane na tanjuru.

Potragu za novim kandidatima najzabavnije televizijske kuhinje gledat ćemo u još dvije audicijske emisije koje ne propustite pratiti na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju