Čeka ih prva eliminacija

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Pred kandidatima MasterChefa je prvi stres test nakon kojega će jedan natjecatelj napustiti show, a tko se u ovom kratkom vremenu najmanje iskazao u kuhinji, tek ćemo vidjeti. „Po meni Mateja zaslužuje biti ovdje“, komentirat će Manuel te dodati da on želi napokon zasjati.

Stres test sastojat će se od tri faze. U prvoj fazi chefovi će kandidatima pokazati osnove kuhanja, odnosno naučit će ih kako se rade umaci bechamel, veloute, espagnole, hollandaise te tomato. U sljedeće dvije faze testirat će tehnike kandidata. „Bino mi je da ostanem u ovome. Ne mogu pojmiti da odem odavde“, kazat će Mateja.

„Bit će mi žao ako ispadnem. Želim vidjeti mamu, ali želim i ostati“, dodat će Mateja. Osim nje i Manuela, u stres testu zbog lošijeg kuhanja svoje vještine morat će pokazati još i Nikola, Marko, Josip i David. Kako se rade umaci, tko će od kandidata u stres testu pokazati najveće znanje, a kome će ovaj izazov biti posljednje kuhanje u MasterChefu, ne propustite doznati u novoj epizodi!

Kome prognozirate eliminaciju? Odgovorite nam u anketi:

 

Što mislite, tko će prvi napustiti MasterChef?

glasova:

Nove epizode MasterChefa ne propustite pratiti od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju