Nakon što izaberu članove timova, Lari i Marku uslijedit će hladan tuš!

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Veliki izazov sprema se za kandidate MasterChefa pred kojima je gastroduel, izazov koji zahtijeva iznimnu kreativnost, preciznost i brzinu u pripremi jela. Natjecatelji se trebaju podijeliti u timove, no sprema im se jedno iznenađenje kojem se nikako nisu nadali. Za polovicu kandidata prošli gastroduel bio je, kako kaže Manuel „katastrofičan“, a ni u novom ih ne očekuje nešto bolje. „To mi je najgori izazov od svih. Mislim da je svima tako“, otkriva Lara.

Žiri, koji prati svaki korak kandidata s pažnjom, odabire vođe timova, a to će ovoga puta biti Marko, za kojeg procjenjuju da motivira druge, te Lara koju su opisali kao osobu koja skriva osmijeh iza ozbiljnog lica. Oboje će prihvatiti svoje nove uloge s ozbiljnošću i spremnošću da osmisle pobjednički meni. „Dat ću sve od sebe“, reći će Lara i izabrati plavu pregaču. Kad izaberu članove svojih timova, sprema im se hladan tuš jer će žiri Miroslava proglasiti vođom trećeg, zelenog tima koji će se sastojati od kandidata po njegovom izboru.

 

Ipak, iako su ih čekaju izazovni trenuci, kandidati shvaćaju da je sve to dio natjecanja i da će se morati suočiti s neizvjesnostima. Koji će od tri tima biti najuspješniji u novom izazovu ne propustite doznati u večerašnjoj epizodi MasterChefa na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju