"Da mogu, nominirala bih sebe"

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Pred gubitničkim timom pod vodstvom Asmire težak je zadatak. Moraju izabrati nominirane iz svog tima za stres test. Iako kandidati u pravilu žele dospjeti što dalje u ovom natjecanju, Meri je pokazala znakove sumnje. „Jako mi nedostaje obitelj. Budući da sam jedina osoba koja se ne vidi striktno u kuhinji, vidim na izrazima njihovih lica da im je to puno bitnije nego meni. Meni puno fali obitelj i nisam spremna za borbu nego sam spremna odustati“, najavila je Meri.

Prilikom nominacija izaći će na vidjelo i kome Meri što zamjera. Dok će Asmira svoj glas za nominacije dati Lari jer je bacila krambl u smeće, a da prije toga nije pitala je li to u redu, te Antoniji zbog loše napravljenog umaka, u stres testu naći će se i ona i Tonka, ali i Lara, Meri i Maja.

Što mislite, tko večeras ispada iz natjecanja?

glasova:

Tko će od njih izboriti svoj ostanak replikom jela kojeg su za njih pripremila sva tri člana žirija, a kome će danas biti posljednje kuhanje u MasterChef kuhinji, ne propustite doznati u uzbudljivim minutama emisije!

 

Nove epizode MasterChefa ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju