Tko će imati najkreativniji inovativni pristup jelima iz djetinjstva?

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Sjećanje na djetinjstvo dobiva inovativan pristup na tanjurima natjecatelja u novom MasterChef izazovu. Sudionici će se suočiti s temom koja spaja tradiciju i inovativnost u gastronomskom svijetu. Na radnim jedinicama dočekat će ih kutija iznenađenja i skrivati namirnice za koje će Petar Tucman zaključiti da su namijenjene za pripremu jela u dječjem vrtiću.

Petar Tudja neće biti oduševljen izborom namirnica: „Nije mi drago kad vidim ove namirnice. Jako sam zbunjen“. S druge strane, Lara ima drugačiji pristup: „Ove namirnice ne sugeriraju slano jelo. Radije bi ih koristila za nešto slatko“. No, hoće li jelo biti slano, slatko ili možda kombinacija oba okusa, ovisit će o žiriju.

U nadolazećoj uzbudljivoj epizodi MasterChefa vidjet ćemo kako će se natjecatelji snaći s izazovom i kako će transformirati obične namirnice iz djetinjstva u nešto izvanredno. Neki će kandidati možda potpuno promašiti pristup pripremi jela, što će rezultirati time da ih žiri neće htjeti niti probati. Napetost raste dok iščekujemo tko će se istaknuti svojim kulinarskim vještinama i tko će donijeti inovativan i ukusan prikaz djetinjstva na tanjurima.

Ovo je prilika za natjecatelje da pokažu svoju kreativnost, osjećaj za okus i vještinu prilagodbe, te da nas iznenade s jelima koja će žiri vratiti u djetinjstvo na potpuno nov način. Budući da je svaki tanjur priča za sebe, ova epizoda će nas sigurno odvesti na putovanje kroz uspomene i okuse koji su oblikovali njihove najmlađe dane.

Nove epizode MasterChefa ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju