"Ovdje ću završiti kofte i svoju blogersku karijeru", našalila se Maja

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Zanimljivi kandidati predstavili su svoja jela i sebe u još jednoj audicijskoj emisiji MasterChefa.

Food blogerica Maja Medved (42) voli bliskoistočnu hranu, pa je u namjeri da osvoji nepca žirija napravila bliskoistočno jelo. „Za mene je kuhanje vrijeme u kojem izražavam svoju kreativnost“, objašnjava ona.

Pred kraj kuhanja u predkuhinji, uhvatila ju je panika i odlučila je improvizirati. Budući da je dosta toga zaboravila donijeti, u svoj zbrci, kad ju je žiri pitao čime se bavi u životu, rekla je: „Ovo je ultimativna sramota – ja sam food blogerica“. Stjepan joj je otvoreno kazao: „Ovo je najveći kaos koji sam vidio u kuhinji.“ Ali, unatoč svemu uspjela je dobiti 'da' od ostala dva člana žirija, pa je s audicije izašla s pregačom.

 

Mislite li da će Majina audicija ugroziti njenu karijeru food blogerice?

glasova:

U društvo dobitnika pregače ušla je i osebujna Dubravka Periček (62) iz Vurota čija se tjestenina s medvjeđim lukom i preljevom od čokolade svidjela žiriju. Iako je u predkuhinji imala nekoliko nezgoda, na kraju je za nju sve završilo dobro. Damiru se jelo svidjelo, pa je uzeo nekoliko zalogaja.

 

„Sviđa mi se jelo kao ideja. Mislim da vas dobro prezentira, drugačije je, zanimljivo, zbrkano. Zato od mene imate 'da'“, rekao joj je Damir. 'Ne' je dobila od Stjepana, ali Melkior joj je također dao 'da' kazavši da su u kuhinji potrebni ljudi poput nje, koji su drugačiji i pomiču granice.

Ana-Maria Cuglin (31) za žiri je pripremila juhu koja se jednom svidjela njezinim prijateljima. „Kad kuham volim biti sama u kuhinji. Ne volim da mi se itko petlja u kuhanje“, poručuje Ana-Maria kojoj su zagorjeli pinjoli dok ih je pekla u pećnici, ali uspjela je izvući nekoliko komada koje je stavila na juhu te dobila prolaz od žirija.

 

Slavonac kojeg je srce odvelo u Kastav, Marko Brusač (33), pripremio je janjeće jetrice i srce. Marko je život posvetio djeci s poteškoćama u razvoju. Svoju je suprugu upoznao u Centru za autizam, gdje zajedno rade, a upravo ga je ona prijavila u MasterChef. Imaju petogodišnju kćer. Oduvijek ga je zanimalo kuhanje, prema čemu i dalje gaji ljubav i strast, a njegovo mesno jelo zadovoljilo je strogi žiri te je kući pošao s pregačom.

Nove epizode MasterChefa ne propustite pratiti od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju