Crvena jabuka slavi veliku obljetnicu na sceni, što je bio i povod za razgovor Žere i ekipe In magazina uoči nedavnog koncerta u Vuki.

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV
 Pjevač je otkrio kako nastaju hitovi, što je želio postati da nije zapjevao te zašto mu je legendarna frizura postojana.

In Magazin razgovarao je s Michaelom Seldenom, inovatorom iz Silicijske doline. On radi ono što je mnogima nezamislivo - u laboratoriju uzgaja morske plodove. Njegova inovativna tvrtka iz Kalifornije za glavni cilj imala je posluživati tunu iz staničnog uzgoja, u čemu su i uspjeli. Novinarki je otkrio kako se uzgaja tuna u laboratoriju te ima li razlike između nje i one iz morskih dubina.  


Ninu Badrić, Franku Batelić, Miu Negovetić i Ellu Dvornik javnost je upoznala dok su još bile tinejdžerice. U međuvremenu su odrasle i iz djevojčica izrasle u zavodnice, uspješne poslovne žene i majke. Kako su nekadašnje dječje zvijezde, a danas slavne Hrvatice, izgledale na početku svojih karijera, dok su kombinirale pisanje domaće zadaće i učenje sa svjetlima pozornice, doznala je ekipa In magazina.