Picok je još jednom letio pod zvjezdanim nebom Đurđevca, označujući najvažniji događaj godine u ovom podravskom kraju, njihovu Picokijadu.

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Legendarna pobjeda nad Turcima, uprizorena pod redateljskom palicom Krešimira Dolenčića, okuplja čak 300 statista koji pretvaraju mirni gradić u borbeno polje. Naša je ekipa provjerila kako je izgledao život unatrag nekoliko stoljeća te čime se najviše ponose hrvatski viteški redovi.


Proteklog je vikenda u hrvatskoj metropoli održala koncert jedna od trenutačno najpopularnijih srbijanskih pjevačkih zvijezda Ana Đurić Konstrakta. Stigla je sa svojim bendom Zemlja gruva, a najsnažniju reakciju publike, očekivano, izazvala je pjesma „In Corpore Sano“ s kojom je na Eurosongu osvojila peto mjesto. Ova majka dvoje djece otkriva kako se oni nose s njezinom golemom popularnošću, tko joj je uzor na našoj sceni i gdje ju možemo očekivati na ljeto. 


Šezdeset kilometara, 17 otoka i 18 edukativnih predavanja – tako u brojkama izgleda treća faza sada već dobro poznatog projekta „RokOtok“. Prije nego što se ohrabri još jednom zaplivati u mislima s prerano preminulim sinom, Domagoj Jakopović za ovaj se podvig priprema psihički i fizički. Što podrazumijeva njegov trening, zašto ga ovaj projekt liječi te što misli da bi na sve rekao njegov Rok, Ribafish je ispričao našoj Jeleni Prpoš.