Svjetski poznata glumačka legenda John Malkovich posjetio je Zagreb.

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Performansom The Music Critic nastupio je u dvorani Vatroslav Lisinski. Za njegovo hrvatsko podrijetlo vladalo je veliko zanimanje medija, a rješenje dileme otkrio je Ani Veli. 

 

Split je dobio još jedno mjesto u kojem će se moći guštati u dobroj glazbi i vrhunskoj spizi. Prilika da zapjeva na otvorenju pripala je Tončiju Huljiću, čiji je nastup privukao brojna poznata lica. Kako izgledaju božićne pripreme, tko se nedavno vratio iz Dubaija i još mnogo toga doznao je naš Hrvoje Krolo.

Danas je sveti Nikola, svim Nikolama i Nikolinama želimo sretan imendan. Kako sveti Nikola uspije svu djecu obići u jednoj noći? Zašto baš uvijek dolazi kad oni spavaju? Kako izgleda i koliko ima godina? Odgovore na ova pitanja našoj su Juliji Bačić Barać dala djeca polaznici  teatra "Vende tam" iz Marije Bistrice.


Ovog je tjedna naš sportski trojac posjetio Zadar. Prva postaja bili su bazeni, gdje su se pridružili četrnaestogodišnjem Mateju Neveščaninu, skakaču u vodu, koji niže fenomenalne uspjehe i osvaja medalje kao od šale. Koja je tajna njegova uspjeha, kako izgleda traning za snagu te kako brzo i jednostavno pripremiti zdrav obrok, pogledajte u minutama rubrike Zdrav život postaje navika.