Mark Bagarić osvojio je srca gledatelja, ne samo glasom, nego i skromnošću i iskrenošću.

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Ovaj 27-godišnjak svojom je pojavom potpuno preuzeo pozornicu Supertalenta, a zbog njegova glasa Martina Tomčić je izjavila da se malčice zaljubila. Rekacije i dalje pristižu, a Mark ne odustaje od svojih snova i vjeruje da je ovo njegov veliki početak.

"Na dan kad je objavljeno da su Grašo i Hana Huljić u vezi, mobitel mi je zvonio više nego kad objavim novu pjesmu" - ovako je Domenika Žuvela komentirala najpopularniju showbizz vijest posljednjih dana o novoj ljubav svoje najbolje prijateljice Hane Huljić. S Hanom se družila i prošlog tjedna u Zagrebu, gdje je ova mlada Velolučanka boravila u povodu koncerta koji je održala u Zaprešiću. Izvještaj s koncerta i razgovor s Hanom donosi Julija Bačić Barać.

Najbolja prijateljica svake žene je zasigurno njezina torbica. Taj mali čudesni modni dodatak uspješno skriva sve ženine tajne, a može naglasiti sve njezine vrline. Upravo je 10. rođendan Lovely bags torbica u Splitu okupio mnoge poznate dame. Što Ana Grucia Uglešić skriva u torbici, zašto je Renati Lovričević Buljan važnija sportska torba te kakvu pjesmu priprema Albina Grčić, zna Hrvoje Krolo.

U današnjoj epizodi Makeovera ne propustite pogledati Valentinin odlazak stomatologu, kako bi njezin osmijeh, s novim nosom, bio potpun. Naša kandidatkinja se nikada nije bavila sportom pa joj je odlazak u teretanu također jedan od najvećih izazova.