Nekoliko pjevačkih i glazbenih talenata, ali neobičan spoj glazbe i antistres programa dočekali su gledatelje u sinoćnjoj audicijskoj emisiji Supertalenta.

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Neki su se pobrinuli za dozu mentalizma, ali i cirkuskih vještina na pozornici. Pao je i još jedan zlatni gumb! Pregled donosi Lana Samaržija.


Užurban životni ritam odnosi ono najvažnije - vrijeme za sebe. Masaža, sauna, plivanje u bazenu - samo su neki od načina kako možemo kvalitetno napuniti baterije tijela i uma. Imaju li vremena za ovakav način relaksacije sestre Zaninović te o čemu se najviše govori na eventima, otkriva Anamarija Asanović. Saznajte i u čijem društvu se našla zlatna Matea Jelić. 


Naš je sportski trojac ovog tjedna posjetio Šibenik. Rodni grad košarkaškog Mozarta, nikad prežaljenog Dražen Petrovića. Slijedeći njegove stope, Mario, Nika i Karla otkrivaju prednosti vježbanja u timu te ljepotu timskih sportova. U Krešimirovu gradu ih je ugostila proslavljena košarkašica Antonia Mišura. Uživajte u sportskim minutama i neka vam zdrav život postane navika.