Glumac Lujo Kunčević i manekenka i pjevačica, Sara Spinčić u ožujku su postali roditelji preslatke bebice.

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Zašto su mu nadjenuli ime Leon, kako je prošao porođaj te kako samo četiri mjeseca kasnije Sara izgleda spremna za modnu pistu otkrili su Ani Veli. 

Pjevačica Pamela Ramljak na ljetovanju je sa cijelom obitelji. Dubrovnikom se prošetala u društvu supruga, sinčića Antuna i malene Marije kojoj je ovo prvo ljetovanje. Kako je prošlo prvo kupanje te kako je vratila liniju nakon dva poroda doznala je Ana Vela.

Svi jednako okrugli, različitih boja, hrskavi i kremasti. Sve su to opisi za tradicionalnu francusku slasticu macaron. No slastičarka Marija Jelačić u njihovoj pripremi otišla je korak dalje. Promijenila im je oblik, i ne samo to. S njima je spojila hrvatsku tradciju pa tako u njezinoj slatkoj radionici možete kušati one s okusom kremšnite ili pak međimurske GIbanice. Priča Jelene Prpoš.

Postoje ljudi kojima obični kućni ljubimci nisu zanimljivi. Oni žele nešto neobično, egzotično, jedinstveno. Tako nekima društvo rade tigrovi, majmuni ili pak zmije. Mi smo doznali koje neobične ljubimce već imaju naše zvijezde ili bi željele imati da mogu birati.