In magazin, 26. studenoga
Pjesma Medenjak prva je autorska pop pjesma koju je Hana Huljić napisala za drugog izvođača.
Čast da otpjeva Haninu pjesmu pripala je Domeniki. Kako su uspjele spojiti privatni i poslovni odnos, zašto se Domenica odlučila na božićno fotografiranje te kako je ponovno biti u studiju nakon pola godine stanke, Otkriva naš Hrvoje Krolo. Čast da otpjeva Haninu pjesmu pripala je Domeniki. Kako su uspjele spojiti privatni i poslovni odnos, zašto se Domenica odlučila na božićno fotografiranje te kako je ponovno biti u studiju nakon pola godine stanke, Otkriva naš Hrvoje Krolo. Spomen otoka Brača našoj violončelistici Ani Rucner izmamit će osmijeh na lice. Osim što ondje godinama ljetuje, u bratovu se masliniku Okušala i u branju. A sada je ovom čarobnom otoku odlučila i zasvirati. U suradnji s turističkom zajednicom nastala je Bolska Rapsodija, a o čemu se radi, ispričala je našoj ekipi. U sklopu petog tjedna talijanske kuhinje u svijetu, s ciljem promicanja kulinarske tradicije kao važnog dijela taLIjanskog identiteta i kulture, u Zagrebu se do 5. prosinca održava izložba "Za stolom s Fellinijem - prisjećajući se Artusija". Uz samu izložbu, tema cjelokupnog ovogodišnjeg događanja su umijeća i okusi talijanskog tla 200 godina nakon rođenja oca talijanske kuhinje Pellegrina Artusija, s posebnim osvrtom na važnost mediteranskog načina prehrane u borbi protiv COVID-a i općeg očuvanja zdravlja. Male tajne talijanske kuhinje otkrio nam je svjetski poznati chef sa zagrebačkom adresom Stefano Cosattini.