Na televizijskom festivalu u Monte-Carlu ekipa IN magazina ekskluzivno je razgovorala s Tomom Wlaschihom, jednim od najpoznatijih njemačkih izvoznih proizvoda, koji već nekoliko godina uspješno gradi karijeru u američkim filmovima i serijama, zajedno s holivudskom elitom.

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Tom je glumio s Goranom Višnjićem u američkoj seriji 'Crossing Lines' koja se snimala i u Istri. Zaljubljen je u Hrvatsku te je nekoliko puta bio na putovanju po Lijepoj našoj. Proslavio se ulogom u seriji 'Igra prijestolja', a prije dvije godine glumio je i u filmu Veljka Bulajića 'Bijeg od mora'. 


Najmanje mjesto na otoku Korčuli ujedno je i jedno od najstarijih. Poznato je po velikoj fešti na blagdan Gospe od sniga, stoljetnoj viteškoj igri kumpanji, ali i jedinstvenoj gastronomskoj senzaciji. Za nju je zaslužna Biljana Milina poznata po tome što tradiciji daje moderno ruho. 


Konzumiranje hrane mora biti osjetilna senzacija. Zato Libanonka Farah, u svojem zagrebačkom restoranu svakodnevno priprema gozbe kako za oči, tako i za želudac. Za IN magazin je otkrila svoje malene tajne libanonske kuhinje, najpoznatija jela rodnog Biblosa te trikove kako kuhanje učiniti zabavnim.