IN magazin, 19. ožujka
Ekipa IN magazina odlučila je istražiti mirise i okuse Izraela na jednoj tipičnoj tržnici u Tel Avivu.
Tamo se može uživati u najukusnijim jelima ulične hrane, a od izraelskih slastica poput halve ili baklave narast će vam zazubice.
Kako to izgleda kada braća Vidović udruže snage i prvi put se zajedno nađu pred kamerama, otkriva IN magazin. Luka i Filip stali su u obranu napuštenih životinja i snimili video u kojem čovjek i pas mijenjaju uloge. Što još ovom kampanjom žele poručiti, doznajte u IN magazinu.
Ljubitelji paste doći će na svoje jer u rubrici Kuhanje je IN Sanja Doležal priprema ukusnu napolitana tjesteninu.
Kako to izgleda kada braća Vidović udruže snage i prvi put se zajedno nađu pred kamerama, otkriva IN magazin. Luka i Filip stali su u obranu napuštenih životinja i snimili video u kojem čovjek i pas mijenjaju uloge. Što još ovom kampanjom žele poručiti, doznajte u IN magazinu.
Ljubitelji paste doći će na svoje jer u rubrici Kuhanje je IN Sanja Doležal priprema ukusnu napolitana tjesteninu.