Alen Vitasović progovorio o incidentu s oradom, a Ivana Kovač otkrila kako je došlo do poznatog pokreta ruke njezina oca Miše.

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Petak popodne idealno je vrijeme za provesti uz zabavne minute IN magazina. Kao savršen uvod u vikend danas će se u IN magazinu emitirati nova rubrika Sanje Doležal pod nazivom ''Iskreno na Sanjom''.

U prvoj epizodi Sanja će ugostiti pjevača Alena Vitasovića, pjevačicu Ivanu Kovač, glumca Zlatana Zuhrića Zuhru te glumicu i komunikacijsku umjetnicu Jelenu Makovčić.
Tema njihova razgovora bit će javne blamaže. Tako će se Alen Vitasović osvrnuti na nedavni događaj kad su prema njemu na pozornicu bacili oradu. Vitasović je otkrio i kako se nekad osjeća tako da bi radije išao na sprovod nego na vlastiti koncert, a Ivana Kovač ispričala je kako se kao mala bojala mikrofona te otkrila kako je došlo do famoznog pokreta rukom njezina oca Mate Miše Kovača. Zlatan Zuhrić Zuhra prisjetio se svojih prvih stand upova i neugodnog osjećaja kad mu se na šale nitko nije nasmijao, dok je Jelena Makovčić objasnila zašto je strah od javnog nastupa na vrhu top liste strahova, ispred onog od visine, kukaca i sličnih te pokazala neke metode kako strah svesti na minimum.

Osim toga gledatelji će danas moći vidjeti dirljivu priču policijskog službenika Sandija Kraljića koji je na nesvakidašnjoj intervenciji porodio ženu. Ono što je trebao biti običan radni dan pretvorilo se u iskustvo koje će pamtiti za cijeli život, a Sandi je postao heroj kojeg ljudi prepoznaju i zaustavljaju na cesti, u što se uvjerila i novinarka Sanja Jurković.

Kamere IN magazina zabilježile su i kako je proteklo snimanje videospota Rišpeta za njihovu novu pjesmu. Hrvoju Kroli članovi su otkrili i zašto više nisu klapa. A Jelena Prpoš donosi priču o hrvatskom avanturistu Hrvoju Juriću koji trenutno sa svoja dva psa biciklira Norveškom.

U rubrici Kuhanje je IN chef Ante Udovičić priprema jedan slatki desert.

Emisiju IN magazin gledajte danas u 17:30 na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju