Turska hit serija „U plamenu“ uskoro na Novoj TV

Gledaj na NOVA PLUS

Ovog ljeta Nova TV gledateljima donosi novu tursku hit seriju "U plamenu" (Alev Alev) koja će prikazati priču o pronalaženju sebe, nastojanjima, traganju za pravdom i istinskoj ljubavi.

Glavni lik Džemre (Demet Evgar), zlostavlja njezin suprug Čelebi (Džem Bender) za kojeg se udala iz ljubavi. Nakon nesretnog života s njim, s kćeri se pokušava spasiti. Džemrina sestrična Ruja (Dilan Čiček Deniz) se u svojem bogatom životu nikada nije susrela s gorkim životnim činjenicama i živi u vlastitom sigurnom svijetu. Čiček (Hazar Ergučlu) je pak jedina želja da se uda i stvori sretan dom i to joj predstavlja središte života. No životi tih triju žena koje dolaze iz potpuno različitih svjetova će se, nakon požara koji ih zadesi, zauvijek promijeniti. Džemre, Ruja i Čiček završit će na životnoj nuli i naći se u prilično tegobnoj borbi.

O likovima:

DŽEMRE KAJABEJLI (DEMET EVGAR)Čelebijeva supruga, Rujina sestrična i Gunešina majka. Odrasla je u obitelji Jildirimlar. Psihički i fizički zlostavlja je Čelebi za kojeg se udala iz ljubavi, ali ne može dokazati zlostavljanje. Želi pobjeći s kćeri Guneš i ne želi se pokoriti Čelebiju. Spremna je na sve kako bi ostvarila svoj san.
 

ČIČEK GORGULU (HAZAR ERGUČLU)Pomoćnica u Rujinoj kući i Rujina najbolja prijateljica. Čiček se trebala udati za vozača Alija, ali njezin se život nakon požara zauvijek mijenja.

RUJA JILDIRIMLAR (DILAN ČIČEK DENIZ)Jedina kći u obitelji Jildirimlar, Džemrina sestrična. Odrasla je kao privilegirana princeza, a nakon požara je došlo vrijeme da se napokon suoči sa stvarnošću.

TOMRIS USTUNOGLU (ZUHAL OLDŽAJ)

Šimalina majka, Atlasova baka. Cijenjena i uspješna liječnica. Posvetila je život Šimalinoj i Atlasovoj sreći. Njezine odluke mnogima će zauvijek promijeniti život.

ČELEBI KAJABEJLI (DŽEM BENDER)

Džemrin suprug i Gunešin otac. Jedan je od najcjenjenijih poslovnih ljudi u zemlji i bivši gradonačelnik. Čelebi je voljen i poštovan, no krije svoju tajnu stranu. Manipulacijama prikriva da psihički i fizički zlostavlja Džemre, a svi mu vjeruju.

OZAN AKINSEL (BERKAJ ATEŠ)

On je idealistički novinar četvrti Jedikule i najbolji Omerov prijatelj. Ozan je hrabar i pravedan. Daje sve od sebe da bude glas žena koje su žrtve nasilja. Bit će Džemrina najveća potpora.

Više fotografija pogledajte u galeriji:

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju