Nova turska serija

Gledaj na NOVA PLUS

 Veli i Hatidže bili su radnici kojima su možda nedostajale materijalne stvari poput velike kuće, automobila i novaca za neumornu kupnju, no njihova su im djeca predstavljala srž bogatstva. 19-godišnji Kadir, 17-godišnji blizanci Omer i Asije te 6-godišnja djevojčica Emel njihova su četiri dragulja koja znaju kako se brinuti jedno o drugome. Sa životnim se izazovima nose tako da kažu: „neka život ide svojim putem“ i kao obitelj bili su sretni do jednog kišnog dana kada je Hatidže svjedočila nesretnoj situaciji.

Kad je poslana da počisti vikendicu svoje šefice Nebahat, Hatidže je zatekla njezinog muža Akifa u ljubavnom činu sa ženom svog poslovnog partnera, Suzan Manjasli. Hatidže u šoku pobjegne iz kuće, a na putu joj niz nesretnih događaja ne daju mira te pogine u prometnoj nesreći. Hatidžin suprug Veli zbunjen je i ne zna što se dogodilo te postaje sumnjičav jer se ona nalazila u autu Akifa Atakula. Veli je zaposlen na gradilištu čiji je vlasnik Akif te se s njim suoči. No, kad njegov razgovor s Akifom, koji se uspješno pravi da nema pojma što se dogodilo, preraste u svađu, on uzrokuje i Velijevu smrt. Nakon tih dvaju incidenata, četvero bistrih siročića oplakuje smrt svojih roditelja. Najstariji brat Kadir spreman je dati život za brata i sestre, a jedini mu je životni cilj brinuti se o njima i podupirati njihovo obrazovanje. Kad ih stanodavac izbaci iz njihova doma, a rodbina ne želi skrbništvo, jedino mjesto koje im preostaje za život jest kokošinjac u dvorištu njihova strica.

Dok je život okrutan prema njima, oni daju sve od sebe kako bi opet preživjeli. Za to vrijeme Akif majstorski skriva zločine te Kadiru nudi posao, a Omera i Asije prima u privatnu školu koja je u njegovu vlasništvu. S tim novim poglavljem četvero braće i sestara susreće se sa svijetom djece bogataša. U tom novom sustavu s tajnama koje nitko ne zna, a koje se otkrivaju iz dana u dan, bit će rastanaka, iznenadnih partnerstava, neobičnih prijateljstava i nemogućih ljubavi...

Novu tursku seriju „Snaga obitelji“ pratite od 16. svibnja u programu Nove TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju