"Mislim da su glazba, ples, boje, sunce i more najljepše stvari na svijetu."

Gledaj na NOVA PLUS

Simge Selçuk ne samo da izvana sija ljepotom, već i iznutra. Ova 47-godišnja turska glumica, baš kao i sve žene, voli odlaziti u kupnju i voditi računa o svome izgledu. No, kako kaže, u tome joj zasad ne pripomažu nikakvi estetski zahvati.

Iza sebe ima zavidnu glumačku karijeru, a osim u televizijskim serijama, nije rijetkost vidjeti ju ni na kazališnoj sceni. Općenito, voli sve vrste umjetnosti. Uživa u bluesu, jazz i klasičnoj glazbi. Sportskog je duha, voli balet, a ima i talenta za slikanje. Također je vrlo inovativna, a sebe opisuje kao upornu i vedru osobu koja voli životinje.

U seriji "Snaga obitelji" utjelovljuje lik Nebahat, žene koja ne može ostaviti i izdati muža, usprkos njegovoj prevari i zlodjelima, te tako narušiti sliku sretne i skladne obitelji koju su godinama stvarali. Uz to, nema više nikoga svog, a sve što posjeduje ima zahvaljujući mužu. Sve to dodatno otežava situaciju u kojoj se našla i čini ju potpuno bespomoćnom.

Simge smatra da takvih žena, nažalost, ima i u stvarnom svijetu te da se mnoge od njih, baš poput Nebahat, pretvaraju da ništa ne vide. Ističe da nitko ne zaslužuje niti želi biti prevaren, pa tako nitko ne bi trebao ni komentirati tuđu situaciju i odluke.

Kroz život ju uvijek vode pozitivan stav, iskrenost i poštovanje prema sebi i drugima, ali i igra. U jednom je intervjuu izjavila: "Želim živjeti tako da ne izgubim ljubav koju osjećam i ostanem zaigrana poput djeteta..."

S kolegama iz glumačke postave, onima iza kamere i članovima tehničke ekipe jako se dobro slaže. To potvrđuju i objave na njezinom Instagram profilu u kojima ih ne propušta pohvaliti i iskazati im ljubav, zahvalnost i divljenje.

 

 

Simge Selçuk u seriji "Snaga obitelji" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Nove epizode pogledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju