U anketi odaberite najbolju odjevnu kombinaciju!

Gledaj na NOVA PLUS

Su Burcu Yazgı Coşkun 17-godišnja je glumica koju u seriji "Snaga obitelji" pratimo u ulozi Asije. Asije je, zajedno s mlađom sestrom Emel, blizancem Omerom i najstarijim bratom Kadirom, ostala siroče nakon iznenadnih smrti njihovih roditelja. Međutim, preuzela je majčinsku odgovornost u obitelji, a sve uz marljivo učenje za školu. 

Uloga u ovoj seriji nije jedina u kojoj gledatelji Nove TV imaju prilike gledati Su Burcu. Naime, 2019. u seriji "Kuzgun" utjelovila je lik djevojčice Naz, mlađe sestre jedne od glavnih likova Dile Bilgin (Burcu Biricik Yetkin). Zanimljivo, čak su i imenjakinje!

Su Burcu u slobodno vrijeme između snimanja uživa u jahanju. A dok je Asije odlična u pjevanju, Su Burcu voli plesati. Pogledajte video i uvjerite se sami u njezinu vještinu:

Ako je suditi po objavama na njezinom Instagram profilu, Su Burcu voli pratiti modu i ne suspreže se isprobati različite stilove. Iako se čini kao da joj sve što obuče dobro stoji, u anketi odaberite koja vam se njezina odjevna kombinacija najviše sviđa!

1.

2.

3.

 

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

 

Seriju "Snaga obitelji" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Nove epizode pogledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju