U petak, 2. rujna na Novoj TV posljednja epizoda serije "Prevara"!

Gledaj na NOVA PLUS

Turska dramska serija "Prevara", čije su nas simpatične junakinje držale prikovane uz male ekrane, završit će velikim preokretom. U finalu serije koja govori o mladim odvjetnicama i njihovoj majci, koje traže svoje mjesto u kompetitivnoj branši, dok u isto vrijeme pokušavaju biti uspješne i u obiteljskom životu, gledatelji će doznati kakva će sudbina snaći njihove omiljene likove.

Žene Dževhera, koje misle da su sve poteškoće ostavile iza sebe, čeka veliko iznenađenje u prodavaonici vjenčanica u kojoj se nađu. U nadi da će dan proći normalno, bivaju uzete kao taoci i nalaze se u zamršenom slučaju. Ovim događajem, dok Azra i Efe redefiniraju svoj odnos, Čolpan dolazi na raskrižje na kojem će morati promijeniti svoju sudbinu. Bora daje mali, ali vrlo vrijedan poklon Sanem, koja je uzbuđena što će postati majka. Dok Jalin i Guneš proživljavaju napetost kada Čolpan priopće da će se iseliti iz kuće, Čolpan čini posljednji potez koji će na sve duboko utjecati i više ništa neće biti isto.

‘’Sanem je nesmotrena, sklona hedonističkom ponašanju i vrlo slobodoumna Zaljubila sam se u Sanem i njezine traume iz prošlosti, psihičke probleme i način na koji se nosi s njima. Riječ je o slojevitom liku kakvog bi svi glumci rado glumili. Lik Sanem jedan je od onih likova za koje bih mogla reći da su izabrali mene’’, rekla je Gokče Ejuboglu o liku koji je utjelovila u seriji.

I Tulin Jakaz Eče osvrnula se na lik Guneš kojem je udahnula život, kazavši: ''Odrasla je s trima ženama koje su joj stvorile uvjete da bude razmažena, ali ona nije dopustila da je to pokvari. Mislim da je Guneš lik koji mi je dosad bilo najlakše glumiti i koji sam najviše razumjela. Sretna sam zbog toga.’’

Što čeka odvažne istanbulske junakinje ne propustite pogledati u finalnoj epizodi serije "Prevara" u petak, 2. rujna na Novoj TV u 21.30 sati.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju