Serija koja je razotkrivala prljave trikove i smicalice te se bavila ljubavlju i odanošću

Gledaj na NOVA PLUS

Serija "Prevara" pratila je priče četiriju žena obitelji Dževher koje su posve različite, drugačije reagiraju i drugačije se nose s prošlošću. Kroz četiri glavne junakinje, majku i tri sestre, gledatelji su dobili priliku vidjeti sve faze braka, uravnoteženost između karijere i obitelji, ali i borbu žena u svijetu muškaraca. 

Tako je i Erman na kraju serije rekao: "Onako kako se sunce pokazuje i kroz najtamnije oblake, tako su se pokazale i Dževherice kroz prašnjave oblake svijeta muškaraca. Vi ste dokaz postojanja pravde i ljepote koja grije naša srca. I to ćete nastaviti biti. Dobro je što postojite."

 

U kratkom videu snimljenom zbog završetka serije, glumce su pitali kako se osjećaju. Dok je Gökçe Bahadır, koja je utjelovila lik Azre, rekla da je puno naučila od serije "Prevara", Gökçe Eyüboğlu, odnosno Sanem, rekla je da je sretna što je dio ove serije koja govori o snažnim, vrijednim i inteligentnim ženama koje stoje na svojim nogama.

Serija je imala pregršt tužnih trenutaka i priča, ali ta činjenica nije spriječila žene Dževher da iskoriste svoju snagu te se izbore za svoje mjesto u kompetitivnoj branši, svoju ljubav, svoj sretan kraj. Tako je završnica serije izmamila suze radosnice gledatelja i gledateljica diljem svijeta, ne samo zbog pravde koja je zadovoljena, već i zbog svih ljubavnih priča koje su mogli popratiti u seriji.

U anketi niže odaberite svoj najdraži ljubavni par serije!

 

 

Propuštene epizode serije "Prevara" gledajte na Novoj Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju