Glumac Erdal Küçükkömürcü otprije je poznat gledateljima

Gledaj na NOVA PLUS

Gledatelji su od ovoga utorka na Novoj TV imali priliku gledati tursku dramsku uspješnicu "Prevara" (Evlilik Hakkinda Her Sey), adaptaciju nagrađivane britanske serije "The Split", u kojoj su okosnica radnje sestre odvjetnice, koje se bave parnicama slavnih i moćnih istanbulskih obitelji. Njihov otac Faruk, koji je prije 25 godina pobjegao s dadiljom, neočekivano se vraća u živote članova svoje nekadašnje obitelji te izaziva veliku pomutnju. 

 

Serija je već u prvom tjednu emitiranja izazvala veliku pažnju svojim intrigantnim zapletom. Imali smo priliku upoznati neke potpuno nove likove, ali pojavili su se neki, već gledateljima dobro poznati. Jedan od njih je i lik odvjetnika Ermana kojega tumači glumac Erdal Küçükkömürcü. Erman je uspješan odvjetnik i vlasnik odvjetničkog ureda Pravo Arsen. On je čovjek s vizijom. Azri je ponudio da iz odvjetničkog ureda svoje obitelji prijeđe u njegov i počne raditi za njega. Ima puno iskustva i zna kako prepoznati uspješne odvjetnike. Vrlo je kompetitivan.

 

 

Naime, njegov smo glumački talent već imali priliku vidjeti u hit-seriji "Ambasadorova kći" gdje je tumačio lik Guvena Čelebija - Narina oca. Guven je arogantan i sebičan čovjek koji mrzi seljake i sebe smatra boljim od njih, slaba osoba koja se često nađe zarobljena između svoje arogancije i slabosti.

Neupitno je da se radi o vrhunskom glumcu koji će nas i u ovoj seriji prikovati uz male ekrane. U kojim će zapletima Erman sudjelovati te kako će njegovi postupci utjecati na daljnji tijek radnje ne propustite saznati u novim epizodama serije "Prevara".

Najzanimljivije trenutke protekloga tjedna pogledajte u galeriji:

Seriju "Prevara" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju