Suzanini pokušaji da impresionira Tunu (Enes Vejzović) završavaju neslavno. Dražen (Robert Jozinović) i Damir (Janko Rakoš) nastavljaju s istragom iako nemaju nikakvih novih dokaza.

Gledaj na NOVA PLUS
Propuštene epizode gledaj besplatno na  NOVATV
Konji su jeli zob i sijeno što nije nimalo čudno.  Andrija (Duško Valentić) i Lorena (Katarina Radivojević) se vlakom vraćaju u Dragošje. Cijelo Dragošje se trudi da joj ugodi i svi tuguju s njom zbog gubitka djeteta. Lorena hoće biti sama. Lale (Ljubomir Kerekeš) je frustriran što im Andrija (Duško Valentić) ne želi pomoći oko vjenčanja u crkvi. Zlata bira najbolju vjenčanicu i odlučuje platiti Danici da je sašije. Ema zamjera Saški zbog prekida veze s Draženom.

Danica ne zna sašiti vjenčanicu, ali svejedno uzima novac Zlati. Zrinka suosjeća s Tunom. Poljube se u autu, a Korana to vidi. Tomo (Amar Bukvić) nailazi na Božu, ali Božo pljuje pred njega, jer ga ne želi vidjeti. Drži da je dezerter i probisvijet. Tomo odlazi u Ružinu kuću, nitko ga ne dočekuje raširenih ruku. Andrija i Ranko su protiv njega. Začuđeni Tomo ne shvaća u čemu je problem, a Lorena s njim ne želi niti razgovarati.