Gabrijel i Lucija odlaze na nagradni put u Rim. Gabrijel jedva stiže na vlak zbog mokre svećeničke odore. Lucija mu želi pomoći sušeći odoru na prozoru vlaka no odora odleti kroz prozor.

Gledaj na NOVA PLUS
Propuštene epizode gledaj besplatno na  NOVATV
Gabrijel posumnja da je Lucija to napravila namjerno. Posvađaju se i siđu s vlaka. Trebaju stići po avionske karte, prijevoza nema, Rim se čini sve dalje. Ranko se ljuti na Sašku jer je pomogla Dinu da otme Dunju. Saška ga moli da joj oprosti i pravda se da je sve radila da spasi Emu. Ranko odlučuje krenuti u potragu za Dunjom. Dino voza naokolo Dunju u Laletovim mrtvačkim kolima. Grub je prema njoj i uvjerava ju da je još uvijek živa samo zato jer nosi njegovog sina. Čim rodi, ubit će ju. Dunja čini sve da se spasi. Uspijeva se domoći mobitela i pokušava se javiti Ranku. Mišo se želi dodvoriti Danici koja ga napada jer je stao na Suzaninu stranu. Danica će mu oprostiti tek kad uništi Suzanu. Mišo je spreman udovoljiti Daničinom zahtjevu. Đuka i Zlata uživaju jedno u drugome poput tinejdžera. Lucija i Gabrijel su primorani prespavati u motelu koji ima samo jednu slobodnu sobu. Htjeli- ne htjeli završe zajedno u krevetu. Iz sna ih budi svađa preljubničkog para u susjednoj sobi. Svađa prerasta u seks pomirenja. Gabrijel ne može više slušati uzdahe i odlazi riješiti situaciju. Vraća se s masnicom ispod oka. Vlasnik motela otjera Gabrijela i Luciju krivo misleći da oni stvaraju buku.

Đuka u gostionicu zatiče Mišu koji se sprema, u znak osvete Suzani, spaliti gostionicu. Dino zatvara Dunju u ložionici stare tvornice. Dunja uspijeva nazvati Ranka. Usred poziva u ložionicu ulazi Dino i prijeteći krene prema njoj.