Gabrijel je šokiran - Sanda je ostavila muža i želi biti s njim.

Gledaj na NOVA PLUS
Propuštene epizode gledaj besplatno na  NOVATV
Gabrijel se uz pomoć Andrije želi riješiti Sande. Andrija je na prevaru vodi prema autobusu, ali ona bježi natrag u selo. Luciju kopka tko je ta žena, a Andrija zatiče Gabrijela u župnom uredu s Lucijom i Sandom. Gabrijel je već na rubu živaca i odluči istjerati Sandu.  Saška uspije spriječiti Dinu da priđe Dunji. Dino želi znati zašto je bacila aktovku i lagala da nosi novce otmičarima. Saška ga uspije uvjeriti da nije ni imala novce, i nije htjela da on ode na sastanak, jer bi se to pretvorilo u krvav sukob.

Saška odlazi na kolodvor naći se s Emom da pobjegnu od Dine, no shvati da je Ema otišla bez nje. Slomljena, bijesno napada Dina i optužuje ga da joj je uništio život. Uperi pištolj u njega. Dino ju preklinje da mu oprosti. Saška shvaća da je Dino njena sudbina i pada mu u zagrljaj. Danica objavi zaruke s Mišom i priprema proslavu u dvorcu. Božo želi spriječiti da Mišo oženi Danicu i otme joj dvorac, pa nagovara Đuku da priča s njom i uvjeri ju u Mišine prave namjere. Dunja i Ranko ne vjeruju Boži, misle da je samo ljubomoran na Mišu. Mišo najavi da će na proslavi izvesti trik hvatanja metka zubima. Đuka ne želi govoriti Danici ništa protiv Miše i Božo se odluči na krajnji potez, ubiti Mišu – pa u Mišinom pištolju zamijeni lažni metak pravim.

Mišo pročita Božin plan i namjerno daje Danici, a ne Đuki, da puca u njega. Božo ipak ne može Danicu pretvoriti u ubojicu i zaustavi trik u posljednji čas. Danica pobijesni na Božu i odrekne ga se. Đuka se zgrozi kad mu Mišo prizna što je napravio.Božo diže ruke od svega i odlazi iz Dragošja.