Goran spasi Ranka od zaštitara, ali zaštitar mu vidi lice. Dino je zadobio povjerenje u Ranka iako je pljačka bila neuspješna. Dino sazna da je Lale zatajio jednu vreću novca i traži da Ranko prebije Laleta.

Gledaj na OYO
Propuštene epizode gledaj besplatno na  NOVAPLUS
Ranko to ipak ne može napraviti. Lale sam sebe izubija kako ne bi morao spavati s Melitom, ali Melita ga ne pušta na miru.
Dunja je zabrinuta što Ranko posluje sa Dinom i dolazi kod Ranka, koji prizna da to radi zbog nje i otkrije da zna da je dijete njegovo, a ne Dinovo.Lale hoće isplatiti Melitu plijenom, ali u vreći s novcem eksplodira zaštitna boja. Očajni Lale se ipak ne može izvući od seksa s Melitom. Ona zakopava novac na groblju, što vidi Lucija i bude uvjerena da je Melita pljačkašica. Novac čudom nestane kad ga Lucija pred Andrijom pokuša otkopati.

Danica stane na Lucijinu stranu i uvjerava Andriju da je Melita kriminalac. Lale odlazi u ordinaciju i Melita navali na njega, a sve to potajice vide Andrija, Lucija i Danica. Suzana nađe pismo blizanki i shvati da su otišle baki. Ona i Đuka kreću za njima. Blizanke nemaju novaca pa moraju sići sa vlaka. Vraćaju se u Dragošje i sretnu Gorana, kojem pokušaju ukrasti novčanik. Goran ih uhvati i vodi u Dragošje. Suzana je presretna što ih je Goran vratio kući.

Policajci prepoznaju Gorana sa fotorobota kojeg je dao zaštitar i on se da u bijeg.