Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Gledaj na NOVA PLUS

Andriji i Nediljku Kunac predlaže posao s pramenovima kose, na što oni pristaju. No, akcija ne uspije jer u brvnari ugledaju svjetlo. Uvjereni da se radi o Zorkinoj ekipi, oni pobjegnu ni ne sluteći da se unutra zapravo skrivaju Štiglići.

Tomo moli Marka da ide s njim "loviti" cure. Marko daje Tomi par savjeta, a Tomo se ohrabri i krene se udvarati Sandri, što iznervira njezinog novog dečka Karla.

Misteriozna žena dolazi u lokal po pomoć. Tomo se nudi da joj on zamijeni gumu, a to preraste u strastveno druženje u njenom autu. Tomo se šokira kad shvati da je žena s kojom je spavao – Božina mama.

Dan je Mijinog "povratka" s operacije i Skorupovići se spremaju na doček Miji. Petra glumi prehladu kako bi ostala sama kod kuće i pozvala Marka. Doček za Miju uspješno počne, ali ga Ante zalije šampanjcem i tako otkrije da Mijo nema nikakvih znakova ni ožiljka od operacije.

Seriju "Na granici" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju