Pogledajte što vas očekuje u večerašnjoj epizodi serije

Gledaj na NOVA PLUS
Pogledaj propušteno na  NOVATV

Zorka je oteta i zatočena u kolibi svojih otmičara, Ljube i njegove sestre Ljubice. Još uvijek u Zorku zaljubljeni Ljubo koristi vrijeme pišući Zorki pjesme što njegova sestra Ljubica ne odobrava.

Marko posudi novac kako bi vratio otetu Zorku. On u akciju uključi i Almu kojoj nedostaje Krešo. Tužna Alma slama se pred Markom pa Marko pomisli da možda ona nije najbolji izbor. No, Alma je odlučna strpati razbojnike u zatvor.

Marko u primopredaju novca šalje Andriju koji se svidi Ljubici. Zorka za to vrijeme uspije pobjeći Ljubi, koji je uhvati, no ona ga lomi na osjećaje. Kad shvati da Zorke nema, Andrija odbija dati Ljubici novce, a ona mu zaprijeti pištoljem.

Krešo je sretno stigao u Irsku, a Tadija i Mate su uvjereni da će ga ugledati na live kameri u Dublinu koju neumorno prate.

Mate obavijesti policiju da je njegov sin Krešo napustio državu. Novi-stari načelnik i Božin novopečeni otac Tomo ima sućuti za Matinu situaciju i obavijesti Matu da neće raspisati međunarodnu tjeralicu za njegovim sinom.

Seriju "Na granici" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju