Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Gledaj na NOVA PLUS
Pogledaj propušteno na  NOVATV

Miško govori Nediljku, Miji i Andriji za ponudu od sto kila duhana i moli ih da to prenesu Zorki, a Petra i Krešo, kojima su se pridružili Ante i Marko, i dalje ga čekaju u lokalu.

Dok Ante i Marko svoje verbalne nesuglasice rješavaju na benču, Petra i Krešo saznaju od Mirele da je Miško bio tu i nestao. Kada se vrate Zorki neobavljena posla, tamo nalaze Andriju i Nediljka koji su Zorki prenijeli Miškovu poruku. Zorka zaprijeti Petri da neće biti ništa od posla ako se ne opameti.

Tomo otkriva da Miško nije ništa snimio u i kreće u planiranje policijske akcije s ciljem hvatanja Zorke. Zorka pak kreće u akciju osvete Mišku, za kojeg sad svi suradnici znaju da je krtica.

Plan im zamalo poremeti Marko koji traži pomoć od Andrije jer je ostao bez guma. No, Petra ga uvjeri da mu se gume više isplati prošvercati iz Bosne. Naši junaci provode lažnu akciju koju predvodi maskirani motorist Krešo.

Seriju "Na granici" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju