Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Gledaj na NOVA PLUS

Mijina laž je razotkrivena i Štiglići su u nemilosti cijelog sela. Zorka traži da joj vrate novac, a na ime preostalog duga da joj daju brvnaru. Mijo se teška srca oprašta sa švercerskim životom, ali odlučan je da će podići na noge svog unuka. No, Mate ne želi imati ništa sa Štiglićima.

Na Mijin nagovor, Ante dolazi kod Butigana kako bi im dokazao da će i dalje brinuti za dijete, usprkos svemu. Kada Mate, razočaran njihovom laži oko Mijine bolesti, nasrne na Antu, Mirela prizna da je Ante otac njenog djeteta.

Skorupovići otkriju Marka u kući, a Petra im prizna da su oni sada zajedno. Kada joj otac i baba kažu da ne može biti s policajcem, Petra odluči napustiti dom. Ivana i Mira su tužne.

Marko je šokiran kad sazna da je Božo sin poznatog poduzetnika Mile Gnječa koji se pojavljuje u župnom dvoru, taman da otkrije aferu Tome i njegove žene Dubravke. U bijesu, Mile udara Tomu.

Seriju "Na granici" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju