U novim nastavcima serije ''Lud, zbunjen, normalan'' u subotu na Novoj TV!

Gledaj na NOVA PLUS
Propuštene epizode gledaj besplatno na  NOVATV

 Serija 'Lud, zbunjen, normalan', koja već punih deset godina privlači sve generacije gledatelja, ove subote se vraća s novim epizodama. U novim epizodama ove urnebesne humoristične serije nastavljamo gledati zgode i nezgode svih generacija obitelji Fazlinović – Izeta, Faruka i Damira.

U novim epizodama vidjet ćemo kako će se Mariji dogoditi izvanredna poslovna prilika. Naime, bogati Arap ponudio joj je da proda kavanu. Njegovi uvjeti su da se u objektu ne toči alkohol i da nema tučnjava.

Faruk je u velikom problemu jer ga proganjaju glavni likovi iz crnih kronika. Nakon što Fazlinovići dobiju batine, Izet kreće s planovima za Farukovo vjenčanje. Hoće li Marija uspjeti zaraditi silne novce i kako će se Faruk izvući iz problema, saznat ćemo u epizodi ove subote.

Drugi nastavak otkriva i brojne zanimljivosti i probleme u životu Faruka Fazlinovića.

Od Samira kupuje gitaru na kojoj je davne 1968. svirao Jimi Hendrix. Skeptičan je pa počinje istraživati i otkriva da ga je Samir još jednom nasamario. Dosta mu je njegovih prevara i angažira Pajsera da Samira nauči pameti. Ipak, Avdija ima druge informacije. U međuvremenu, Izet ima novu poslovnu ideju – otvorit će univerzalni vjerski objekt.

Ove subote ne propustite pogledati kakve zgode i nezgode u novim epizodama najpopularnije humoristične serije čekaju ovu netipičnu obitelj.