Aljoša i Gotovac family poharali su TikTok!

Gledaj na NOVA PLUS
Pogledaj propušteno na  NOVATV

Aljoša je propali financijski savjetnik, povratnik u Zaglave. Aljoša je zgodan, uglađen, šarmantan, dostojanstven u držanju, pomalo samodopadan u komunikaciji, ali dovoljno inteligentan da aroganciju sakrije. Licemjeran taman onoliko koliko mora biti da bi uspio i nepošten dovoljno da bi se obogatio. Voli udoban i lagodan život, esteta je i strastveni kolekcionar umjetnina te je za novac, koji mu omogućuje te statusne simbole, spreman učiniti štošta. Više od novca, Aljošu motivira renome i slika koju o sebi gradi. Činjenica da je sam stekao sve što ima, da se izdigao iz sirotinje iz koje potječe, daje mu samopouzdanje i osjećaj vrijednosti i svrhe.

 

I dok se u Zaglavama tako odvija prava drama oko bivše ljubavi Aljoše Gotovca, glumac Vladimir Tintor, koji nam tumači Aljošin lik, osvaja TikTok publiku.

 

@vladimirtintor Hvala što pratite! #kumovi #novatv ♬ original sound - .

 

Kratki i simpatični videoisječci nasmijavaju obožavatelje ovog glumca, ali i hit serije "Kumovi". To dokazuje gomila pozitivnih komentara na svakom videu koji glumac objavi. No, jedan je posebno oduševio obožavatelje Kumova gdje su se okupili svi članovi obitelji Gotovac - Lara, Janko, Vesna i Aljoša:

 

@vladimirtintor #kumovi #novatv #disfunctionalfamily #disfunctionallyfuctional ♬ Adams Family - Circus Band

 

Ne propustite se prisjetiti i kako se Vladimir Tintor snašao pred kamerama Nove Buzz gdje je otkrio koliko je sličan s likom Aljoše, kako se priprema za ulogu, koji mu je najveći strah te brojne druge detalje:

 

 

Seriju "Kumovi" pratite od ponedjeljka do subote na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju