Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Gledaj na NOVA PLUS
Pogledaj propušteno na  NOVATV

Valentina pomogne Janku da se izvuku od policije, no ipak ih pronađe ministar koji Janku nudi pogodbu. Ako preuzme krivnju za Mirjanino ranjavanje, zaustavit će deložaciju.

Stipan i Zlatan odlaze u bolnicu kad im Luce javi da se Mirjani pogoršalo stanje i da je na operaciji. Stipan provodi noć u bolnici i sve više shvaća da postoje stvari koje novac ne može riješiti.

Zvone dozna da Stipana nema na imanju i shvaća da će bez njega sve proći lakše pa požuruje deložaciju. Po povratku na imanje, Stipan zatiče kaos – Vinka hapse, Aljoša i Josip se bore s policijom a Pere plače.

Kad sazna da Zvone ne odustaje od deložacije, Martin se usprotivi ocu i govori da će otići od kuće, što i učini. S didom, koji mu dođe pružiti podršku, provede noć u dvorani općine i tamo ga idućeg jutra zatekne Matija. U nevjerici je kad shvati da će im Martin i dida pružiti podršku.

Nove epizode serije "Kumovi" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju