Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Gledaj na NOVA PLUS
Pogledaj propušteno na  NOVATV

Janko misli da bi se Valentina trebala prijaviti na policiju, a ministar ne želi ni čuti. Valentina se boji zatvora, potresena je i ministar je sili da ode za Zagreb.

Zlatan isprva ne pušta Mirjanu iz vida, ali ona tvrdi da je dobro. Tek kasnije postaje jasno da je Mirjanino stanje puno gore nego što se činilo. Zlatan je razočaran istragom koju vodi inspektor, želi pravdu za svoju mamu.

Milica naganja ministra, u njemu vidi spas za svoju situaciju sa Zvonom. Zvone shvaća da pred mještanima ispada nemilosrdan u vezi deložacije Macana i ne sviđa mu se to. Ipak traži od Anđele da napravi "izbjeglički kamp" u dvorani općine. Jadranka, Vesna i Lara se posvađaju s njom kad vide njenu ponudu i ne pada im na pamet pristati na to.

Stipan se doma razočara u cijelu obitelj pa zaključi da im neće prepustiti sve svoje novce kao alternativnu opciju u borbi za spas imanja.

Nove epizode serije "Kumovi" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju