Domagoj Ivanković: "'Prika moj' jedna je od boljih stvari koje smo napravili"

Gledaj na NOVA PLUS
Pogledaj propušteno na  NOVATV

Posebno veselo bilo je u ovotjednoj epizodi serije "Kumovi", a gledatelji su imali prilike svjedočiti i manje poznatom talentu dvojice glumaca. Martin (Lovre Kondža) i Josip (Domagoj Ivanković) u sastavu "Duo Kvaka" pokazali su zavidan glazbeni talent. Ne samo da su pjevali, nego su i svirali pjesmu koju su sami skladali. Naime, u epizodi se slavio Dan Zaglava, a svatko je na trenutak zaboravio svoje probleme te je mjestom je zavladalo dobro raspoloženje.

Lovre i Domagoj otkrili su kako je došla ideja za pjesmu koju su za vrijeme snimanja scene uživo izveli te sviraju li i inače. "Lovre i ja smo dobili super zadatak, a to je napisati par pjesama – znači ovo je samo jedna u nizu od par pjesama koje smo skladali za seriju. 'Prika moj' jedna je od boljih stvari koje smo napravili, užasno smo zadovoljni s njom", ponosno je istaknuo Domagoj koji uz gitaru svira i mandolinu. I jedan i drugi završili su osnovnu glazbenu školu, a pomalo im ide i pjevanje, kažu kroz smijeh.

Bilo je čak malih problema s inspiracijom za ovu pjesmu, priznaje Lovre, jer nije jedina koju su stvarali: "Bilo je malo kočnica, ali nekako smo ju uspjeli iznijeti i jako sam zadovoljan kako je to sve ispalo." Oba instrumenta koja je publika imala prilike vidjeti Domagojevi su, a posebno je ponosan na tu gitaru na kojoj je završio osnovnu školu. Uvijek su ga zanimali instrumenti, osim puhačkih, pa je za studiranja počeo vladati većim brojem instrumenata.

S druge strane, u borbi je bio "Duo Janjčić" i izveo je tradicionalnu ojkalicu. Marko Šank (Mijo Kevo) i Petar (Toni Malenica) pustili su glasove i nije ih ni Milica (Petra Kraljev) uspjela omesti u nastupu. Ipak, publiku je malo više razgalio "Duo Kvaka" pa je zato osvojio slasnu janjetinu.

Tradicionalno natjecanje Alka u tačkama okupilo je Zaglavljane na trgu, a uzavrela atmosfera potrajala je sve do završetka natjecanja. U žaru borbe pobjedu je odnijela Vesna (Olga Pakalović) uz pomoć Marka Šanka kao vozača tački.

 

Nove nastavke omiljene dramske serije "Kumovi" ne propustite pratiti na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju