Jesu li se to probudili stari osjećaji?

Gledaj na NOVA PLUS
Pogledaj propušteno na  NOVATV

Vijest o Soldinoj smrti brzo se proširila Zaglavama, a dolazak njegovog sina Mikule još brže. Nakon dugog niza godina koji je proveo u Crnoj Gori sa svojom majkom, Mikula Soldo vratio se natrag u rodno mjesto zbog očeve smrt. Međutim, sve ne može ostati mirno te uskoro saznaje da je njegov otac i pokraden. 

Dok će pokušati shvatiti tko je ukrao novac, uz njega će biti Matija, prijateljica iz mladih dana koja je očito gajila ljubavne osjećaje prema njemu. Njegovim dolaskom ta se je simpatija ponovno probudila, ali ovoga puta i Mikula razmišlja o Matiji na malo drugačiji način. 

Provode dosta vremena zajedno, a Martin sve više i više ludi zbog toga. Izvodi svakojake planove kako ne dopustiti Matiji i Mikuli da razviju romantičnu vezu, ali mu nikako ne ide za rukom.

 

Kada biste morali birati između dva para, Matije i Mikule te Matije i Martina, koga biste izabrali? Odgovorom u anketi pokažite nam što mislite! 

Quiz Maker - powered by Riddle

 
Najzanimljivije trenutke ovoga tjedna pogledajte u galeriji:
 
 

Nove epizode serije "Kumovi" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju