Što vi mislite?

Gledaj na NOVA PLUS
Pogledaj propušteno na  NOVATV

U epizodama serije "Kumovi" proteklog smo tjedna svjedočili zanimljivom zapletu događaja. Nakon što se dida Akrap povjerio Lari o pronađenom blagu koje je sakrio, ona je ubrzo shvatila o kojem se tu novcu radi te podijelila informaciju s ostatkom obitelji.

Međutim, Gotovci nisu jedini koji su za to doznali. Naime, Ivka čuje didu kako Cviti govori o novcu koji čuva za nju te pokušava saznati lokaciju na kojoj je novac zakopan.

Istovremeno, u potragu za skrivenim blagom kreću Ivka i Vinko, ali i Vesna, Aljoša, Lara i Janko. Svi se susretnu u šumi na istoj lokaciji te započinju raspravu o tome kome ono zapravo pripada.

Dok Macani tvrde da je novac njihov, odnosno Stipanov, Gotovci pak smatraju da oni imaju puno pravo na novac, s obzirom na to da im ga je Stipan dao. Tko će biti uspješniji u potrazi, ostaje tek za vidjeti. A što vi mislite – hoće li zakopano blago prvo pronaći Macani ili Gotovci? Odgovorite nam u anketi!

 

Seriju "Kumovi" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju