U istom terminu nakon Dnevnika Nove TV!

Gledaj na NOVA PLUS
Pogledaj propušteno na  NOVATV

Vrijeme za opuštanje uz domaću seriju "Kumovi", nakon Dnevnika Nove TV, produženo je za još jedan dan u tjednu. Tako će gledatelji dogodovštine svojih omiljenih junaka iz Zaglava, u kojima nikad nije dosadno, moći pratiti subotom, u istom terminu nakon Dnevnika Nove TV.

U sljedećim epizodama pogledajte kako će Vinko odbiti prosca svoje kćeri, ali kada dođe Stipan, izaći će mu u susret i sakriti ga. Prosidba opet propada i razočarana Anđela odlučuje uzeti budućnost svog sina i njegove odabranice u svoje ruke. Nakon što Lucu izbaci iz garsonijere, u nju smjesti Martina i Matiju te se sastane s Jadrankom kako bi dogovoriti sve vezano za mlade zaručnike i buduću svadbu. Na kraju svi završavaju kod Akrapa gdje Vinko zatiče Matiju i Martina u krevetu, zbog čega ponovno dobiva panični napad. Želi Matiju odvesti doma, no ona ne želi nikamo bez Martina.

Vesna suoči Aljošu i Mirjanu s njihovom zajedničkom prošlosti, pa Mirjana odlazi posramljena i ljuta iz kuće Gotovaca. Aljoša, kojem je sve lošije, ne uspijeva smiriti Vesnu i odlazi u ambulantu. Na kraju ga nalazi Zlatan i odvodi u gostionu kod Mirjane, u čijem će ga krevetu sljedeće jutro zateći Vesna, što će biti velika prekretnica u njihovom bračnom odnosu.

Janko teška srca Milicu nagovori da mu vrati auto, a ona to naizgled mirno primi. Dok on zdvaja kako će sve objasniti Stipanu, Milica okreće Lucu protiv njega i uvjerava je da Janko objema laže.

Ne propustite nove uzbudljive nastavke popularne serije "Kumovi", od ponedjeljka do subote od 20.15 na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju