Sveto spremno prihvaća roditeljske obveze i obećaje Barbari da će sudjelovati u odgoju djeteta, no ona ga grubo odbije: čvrsto je odlučila dijete podići sama.

Gledaj na NOVA PLUS
Propuštene epizode gledaj besplatno na  NOVATV
Diana zamoli Franju da je razuvjeri, a on pomoć zatraži od don Ante. Njihova se intervencija izjalovi kad osvetnički raspoloženi Ante krene provocirati Svetu pa ga ovaj istjera. Franjo budućim roditeljima predloži brak, što rezultira svađom, budući da ni Sveto ni Barbara nisu oduševljeni tom idejom. Kada ovo doznaju seljani, sami odluče Svetu nagovoriti na brak.
Miranda poludi od zavisti kad dozna za Barbarinu trudnoću. No, ubrzo joj sine ideja: zanijet će putem sperme donatora. Dok se raspituje o postupku umjetne oplodnje, upita Katarinu za dozvolu da joj Damir udijeli uzorak. Mile i Zdenka polude kad za to čuju!

Mate i Tina zamole Stipu da primi Tinu na stan. Prije svoje odluke, Stipe zatraži blagoslov njenih roditelja. Suzana uvjeri Darija da je bolje da Tina neko vrijeme bude dalje od njih zbog potrage za dijamantima pa Tina useli kod Stipe. Zauzvrat, obeća preuzeti brigu o kući.