Kojeg je lika, po vašem mišljenju, najbolje utjelovio Momčilo Otašević?

Gledaj na NOVA PLUS
Propuštene epizode gledaj besplatno na  NOVATV

Popularnog smo crnogorskog glumca, Momčila Otaševića, upoznali još 2014. godine u glavnoj ulozi u seriji Kud puklo da puklo gdje je ušao u lik dobronamjernog seoskog mladića, Damira Gavrana.

Tri godine kasnije gledali smo ga kao najvećeg zlikovca u seriji Čista ljubav. Glumio je opasnog Ranka Novaka, posve temperamentnu osobu koju je svakako bilo teško zaboraviti.

Već godinu kasnije, Momčila Otaševića gledali smo ponovno u ulozi simpatičnog seoskog mladića, Kreše Butigana koji se svim silama trudio osvojiti djevojku Petru (Nadia Cvitanović) u urnebesnoj HIT seriji Na granici.

Posljednjih smo ga mjeseci gledali u ulozi, kako on kaže, tragičnog i poštenog junaka i pilota Saše Krpana, u glavnoj glumačkoj postavi s glumicom Elizabetom Brodić u seriji Drugo ime ljubavi.

Gledali smo ga kao najboljeg, a i najgoreg. Vidjeli smo ga i smiješnog i nespretnog, ali i poštenog i opasnog. Teško je reći koji je od ovih likova najupečatljiviji, ili najbolji. A koji je lik vama najdraži? Je li to Damir, Ranko, Krešo ili pak Saša? Sudjelujte u anketi:

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Seriju 'Kud puklo da puklo' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu, na Novoj TV! Seriju pratite i na Nova Plus!