Saznajte što vas očekuje u današnjoj epizodi serije...

Gledaj na NOVA PLUS

Krešimir saznaje da je iz njemačkog skladišta nestala boca nitroglicerina, te odmah dolazi na ideju kako da tu informaciju unovči. Kako sumnja da Hilmija surađuje s partizanima, nudi mu da kupi nitroglicerin. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

Valter i Portugalac, maskirani u žene pod zarom, obilaze Krkhog i Frljoku i provjeravaju kako napreduje kopanje tunela. Hilmija je primoran da nađe pneumatsku bušilicu kako bi probili zid za tunel, a za pomoć se obraća upravo Shilingu.

Shiling, ne sluteći da se ispod njegovih nogu provodi smioni plan kopanja tunela, posuđuje bušilicu. Hilmija upozorava Krhkog i Frljoku da ne diraju nosivi zid. U međuvremenu, Rugoba dovodi kralja Petra u Konak. U trenutku kada Krešimir predaje bocu sa navodnim nitroglicerinom Hilmiji, Frljoka pneumatskom bušilicom počinje bušiti nosivi zid. Cijeli Konak se zatrese, nitroglicerin pada, svi se bacaju na pod, a Rugoba se žrtvuje za kralja.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:Seriju 'Konak kod Hilmije' pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV